Online Coaching

Online Personal Training

Online Coaching

Online Personal Training is voor mensen die graag begeleiding willen met het behalen van doelen, maar niet de tijd, het geld of de behoefte hebben aan fysieke personal coaching. De meeste klanten kiezen dit product bij First Class Gym. Wanneer je besluit om voor Online Personal Training te kiezen, ontvang je een intake formulier met vragen over je doelen, je leef-, voeding- en trainingsgewoontes en meer.

Contactmoment

Hierna volgt er snel een contactmoment om het formulier mondeling door te nemen op haalbaarheid en overige wensen. Je ontvangt wekelijks nieuwe training- en voedingsschema’s op basis van je voortgang en deadlines. Deze schema’s worden specifiek voor elke klant, dus ook voor jou, van A tot Z op maat gemaakt. De voortgang geef je wekelijks op een afgesproken dag door. Dit heeft betrekking op bijvoorbeeld je gewicht en opmerkingen wat de afgelopen week wel en niet is gelukt.

Online

Het woord “online” geeft het al aan, het meeste contact loopt via het digitale kanaal. Dit kan Facebook, Whatsapp of per e-mail zijn. Michael reageert altijd binnen 24 uur. Mocht je het op bepaalde momenten toch fijn vinden om telefonisch contact op te nemen, dan is dat geen probleem. Online Personal Training pakketten zijn te verkrijgen voor 3, 6 of 12 maanden.

personal-coach-gent-first-class-gym.jpg
mental-coaching-gent-first-class-gym

Het Intake Formulier

Vragenlijst en doelen

Het intake formulier is een vragenlijst over jouw leefstijl. Het is verdeeld in een aantal onderdelen. Het eerste deel heeft betrekking op jouw gegevens waarmee Michael contact met jou op kan nemen. “Doelstelling” is het volgende onderdeel en tevens ook het belangrijkste onderdeel. Het stellen van een goed doel is essentieel. Hier worden namelijk de voeding- en trainingsschema’s op afgesteld. Kies een doel waar je 100% achter staat en waar je ook 100% vol voor wil gaan. Anders gaat Online Personal Training je weinig brengen.

Subdoelen

Verder heb je nog de mogelijkheid om een aantal subdoelen in te vullen. Wanneer je bijvoorbeeld af wil vallen, maar ook een cardio of kracht doel daarnaast graag wil behalen, dan wordt daar uiteraard rekening mee gehouden Bij het onderdeel sportgegevens wordt gevraagd naar wat je op dit moment aan sport doet en wat eventueel de plus- en minpunten daarvan zijn.

Na De Intake

Persoonlijke begeleiding

Als ’ het formulier is teruggestuurd en de eerste betaling is gedaan, gaat Michael aan de slag met de schema’s. Is er iets niet mogelijk, onduidelijk of heb je vragen, stel deze dan altijd eerst voordat je aan het schema begint. Volg geen schema waarvan je weet dat hij niet haalbaar is. Je zal dan namelijk je doelen op het gestelde termijn niet halen en dat is het laatste wat wij willen. Geef dus eerst jouw feedback op het schema. Is het mogelijk? Kan ik dit voor een maand sowieso volhouden? Alvast veel succes en volharding!

personal-coach-gent-first-class-gym.jpg

Bestel hier je volgend trainingsschema

your name
Type of coaching
Type of Training Shedule