Over First Class Gym Gent

First Class Gym

Bij FCG is ieder type sporter van harte welkom. Of je nu een bewuste, veeleisende sporter bent of vooral voor de sociale contacten komt. Iedere vierkante meter van onze sportschool is zo ingericht, dat aan de grote verscheidenheid in behoeften van onze fitness sporters ruimschoots wordt voldaan. The place to be for: Fitness - Cardio - Krachttraining - Body Building.

Fitness

Fitness wint meer en meer aan populariteit in België.

Fitness staat voor de fitheid van de mens door middel van training en het veranderen van je leefstijl. Het uitgangspunt van fitness is het lichaam in een betere staat te brengen, wat dus qua spiermassa, vetmassa of uithoudingsvermogen kan zijn. Dit bereik je door het lichaam te prikkelen en uit te dagen waardoor de belastbaarheid systematisch toeneemt.

Afvallen

Afvallen door middel van Fitness bij FCG

Je kunt afvallen door te fitnessen. Dit kan zowel door fitness met krachttraining te combineren als met fitness in combinatie met cardiotraining. Aan de ene kant bouw je meer spiermassa op, waardoor je calorieverbranding in rust omhoog gaat. Je spieren verbranden namelijk ook in rust calorieën (vet doet dit niet!). Anderszijds verbrand je calorieen door je cardiotraining waarbij je meer calorien verbrand dan je die dag binnen krijgt (negatieve energiebalans). Door deze twee trainingen te combineren kun je prima afvallen met fitness.


over-first-class-gym-gent