Personal Trainer

Personal Trainer / Persoonlijke coaching voor optimaal resultaat

Personal Coaching

Persoonlijke begeleiding

Deze specialistische begeleiding is bedoeld voor atleten en sportbeoefenaars die hun techniek in hun eigen tak van sport willen versterken door middel van kracht, conditie of prestatie. Of het nu gaat om voetbal, atletiek, tennis of welke sport dan ook.

FCG beschikt over de instrumenten en de kennis om een bijdrage te leveren aan het verbeteren van de prestaties van iedere sporter die zijn of haar sport naar een hoger niveau wilt tillen.

De psyche

Ook bij psychische klachten veroorzaakt door depressie, burn-out of bore-out kan coaching een essentiële rol vervullen in het herstelproces. De oorsprong van zulke klachten kan immers liggen in een verstoring van de prestaties of een stagnatie in de verdere ontwikkeling.

Één-op-één coaching

Door middel van één-op-één coaching kunnen deze klachten worden voorkomen of behandeld en wordt het mogelijk weer structuur en overzicht te verkrijgen. De cliënt krijgt daardoor weer het vermogen om de persoonlijke en maatschappelijke omgeving duidelijker te overzien.

personal-coach-gent-first-class-gym.jpg
mental-coaching-gent-first-class-gym

Mental Coaching

Performance verbeteren

In het FCG Mental Performance-programma wordt beweging toegepast vanaf een basis- tot een gevorderd niveau. Daarmee wordt de fysieke conditie door oefeningen verbeterd.

Het zelfvertrouwen versterkt en er wordt gewerkt aan het herstel van vertrouwen in de eigen kwaliteiten en kundigheid, als opstap naar het verwezenlijken van het persoonlijke potentieel.

Stress verminderen

Deze wijze van coaching helpt om het stressniveau bij de dagelijkse maatschappelijke opgaves en uitdagingen te verminderen en weer door te groeien naar zelfbewustzijn van de persoonlijke capaciteiten.